Fii mireasa vieţii mele!


Vorbeam deunăzi, la o cafea şi niscaiva stimulente bahice, cu prietenele mele despre aşteptările lor de la viaţă în general, şi-am fost surprinsă să aflu că ultimul lucru pe care şi-l mai doresc e un partener cu acte. “Ai înnebunit, fetiţă? N-am spălat izmene o viaţă? N-am gătit vagoane de tocăniţe şi cisterne de ciorbe? Şi unde-am ajuns? El – la amantă, eu – la tribunal! Păi nu mai bine stau eu în banca mea? Şi când o apărea vreunu’ în viaţa mea, să vină la mine spălat, mâncat şi dichisit, iar când îi arăt uşa, s-o întindă! Putem să îmbătrânim frumos împreună… fiecare la casa lui!”. Mi-a fost clar că celula de baza a societăţii s-a dus pe apa sâmbetei, cel puţin din punctul de vedere al femeilor trecute deja prin fascinanta experienţă matrimonială. În ceea ce-i priveşte pe bărbaţi, lucrurile stau puţin altfel, că nu-i de ici, de colo să ai o roboţică all-in-one la uşă, una care calcă, spală, găteşte şi căreia poţi să-i programezi cum vrei tu funcţia de sex.

Acum trebuie să recunosc că, prin natura meseriei, sunt în temă cu subiectul, de aproape zece ani îmi trec prin faţa ochilor, printre altele, şi anunţuri matrimoniale, iar din punctul asta de vedere, lumea printului e de-a dreptul fascinantă. Dacă în online nu prea mai duci pe nimeni de nas cu un cont fals, anunţurile tipărite sunt o poezie. Aşadar, în urma unui studiu amănunţit (atât cantitativ, cât şi calitativ), s-au evidenţiat următoarele genuri:

Pretenţiosul: Neapărat intelectual, singura lui posesie este mintea sclipitoare. E pasionat de artă, politică, teatru, literatură, modă, astronomie, astrologie, gastronomie şi sudoku (toate astea şi le-a însuşit dintr-un ziar gratuit, de la pagina de divertisment). E obligatoriu ca ea să aibă serviciu, studii, să fie suplă, până în 30 de ani, inteligentă, ambiţioasă şi să aibă casă, pentru că, după căsătorie, el şi mămica lui vor sta la ea. Intelectualii merită o soartă mai bună!

Piosul: Pretendentul este cunoscător din scoarţă-n scoarţă al Noului şi Vechiului Testament. Nu bea, nu fumează, nu preacurveşte, nu aruncă sudălmi. El nu vrea aventuri, ci o bună creştină, alături de care să citească psalmi, înainte de culcare. Sexul e opţional şi doar în scop de procreere, dar se poate şi fără. În curând, nu va mai fi nevoie deloc, dă deja anunţ de zece ani.

Rănitul: În 90% din cazuri, a fost trădat în dragoste de o nemernică, deşi el nu are niciun viciu şi nicio vină. Îşi caută o soţie fidelă (nu ca stricata aia!), care să fi suferit din dragoste, la fel ca el, şi să ştie să respecte bărbatul cu adevărat. Ea trebuie să fie brunetă, cu ochii albaştri şi să o cheme Marcela. Materialistele, prefăcutele, femeile care au probleme cu legea şi cele cu studii superioare (ca fosta lui iubită) sunt rugate să se abţină. Se pare că astea cu studii superioare sunt cele mai parşive.

Pragmaticul: Tânăr de 47 de ani, niciodată însurat, caută domnişoară între 20 şi 26 de ani, aptă de muncă, eventual cu unul, doi sau trei copii. Lui îi plac mult copiii. Ea trebuie să fie nefumătoare, nebăutoare, slabă (să mănânce puţin), bună gospodină, obişnuită cu viaţa la curte, cu animalele şi cu muncile câmpului. Copiii, la fel. Ea se poate numi şi Gloria (combina Gloria).

Onestul: Bărbat de vârsta a doua, fără obligaţii, sărac, urât, cu burtă şi chelie, cu potenţă redusă, supus, cu ochelari de vedere, cu venit mic, nu are pretenţii. Eventual, i-ar plăcea ca ea să fie puţin plinuţă. Şansele lui sunt minime. Femeile care s-ar încadra deja au unul ca el la uşă…

Disperatul: Ea poate avea între 20 şi 60 de ani, poate fi divorţată sau văduvă, cu copii (cât de mulţi) sau fără, cu serviciu sau fără, cu casă sau fără, de la ţară sau de la oraş, din România sau din UE. El e dispus să se mute la ea, să-i înfieze copiii şi, eventual, o acceptă şi cu amantul. Un singur lucru nu acceptă: fumatul. Toate au o limită!

Optimistul: N-are bani, n-are şcoală, n-are serviciu, n-are casă, are doar zile şi o inimă maaaare, plină de iubire de dăruit. În inima lui va fi EA, pe care el o vrea tânără, frumoasă, responsabilă şi, dacă se poate, cu serviciu la stat şi casă la curte. Doritoarele sunt rugate să-l sune la cele cinci numere de mobil de care dispune. Bipurile sunt excluse, nu are credit să sune înapoi.

Mă rog, ar mai fi câteva categorii, dar sunt total irelevante, în mare am atins tot. Ce concluzionăm de aici? Că băieţii buni n-are noroc! E clar, femeilor nu le plac bărbaţii culţi, de casă, fideli, nonviolenti, care nu beau, nu fumează, n-au niciun fel de viciu şi recită psalmi înainte de culcare. Naiba să ne mai înţeleagă! În schimb, doamnele care dau anunţuri matrimoniale (doar 10%) sunt mult mai pragmatice decât candidaţii la însurătoare. Ce atâtea floricele pe câmpii? Pentru ele, bărbatul perfect trebuie să aibă casă, serviciu (fie, merge şi un pensionar militar!), maşină, iar dacă tot e să-i lipsească ceva, alea să fie burta, chelia şi cazierul.

Cu toate astea, sunt oameni care reuşesc să-şi găsească sufletul-pereche prin intermediul matrimonialelor, cel mai bun exemplu fiind o cunoştinţă de-a mea, care e deja la un pas de măritiş. Acum ceva timp, mi-a povestit că Gigel ăsta al ei e un tip foarte atent şi iubitor, exact aşa cum se descrisese în anunţ, dar că are nişte ciudăţenii: doarme cu actele şi banii sub pernă, se culcă şi se trezeşte, inclusiv în weekend, la oră fixă, nu-şi lasă niciodată săpunul la duş, la micul dejun mănâncă biscuiţi cu margarină şi bea ceai, iar când ea îi spune că e gata prânzul, se înfiinţează în bucătărie, în faţa aragazului, cu farfuria în mână. Când i-am spus că Gigel al ei prezintă toate “simptomele” unui absolvent de penitenciar, mi-a răspuns senină: “Păi tu crezi că eu nu m-am gândit la asta? Da’ acum le-am pus şi eu pe toate în balanţă… La vârsta mea, ce pretenţii să mai am? Ăsta măcar îşi face patul în fiecare dimineaţă şi nu părăseşte incinta fără permisiune.”.

77 de comentarii

  1. Aia cu burta şi chelia o înţeleg.Că şi a mea, cînd ne-am luat, a zis că dacă îmi las burtă şi chelie, divorţează.
    Aşa că, încă am plete şi sînt plat ca Lunca Dunării.
    Acuma, nu-i exclus ca, cu timpul, să scadă şi debitul pletelor, dar am un exemplu, un preşedinte şi dacă o fi nevoie îmi duc o şuviţă din partea asta în cealaltă şi o prind cu capse, dacă altfel nu stă.
    Nu de alta, dar mi-e dragă fata asta a mea şi aş mai sta cu ea încă un secol, cel puţin.
    Nu-s tentat de altele, că dacă ar şti căte figuri am în freză sigur s-ar duce în pelerinaj pe Everest sau Sahara, numai să scape de mine.

    Apreciat de 4 persoane

  2. Oana, Oana, am fost atat de mult singura, ca nici sa ma amuz pe seama acestor constatari nu-mi vine. Stii, sunt in mutari cu blogul. Am cam incurcat ițele desi mi-ai zis ca asta nu conteaza, dar ma gandeam, daca as face cumva sa iți citesc blogul cap coada, oare m-as molipsi de niscai umor cat sa povestesc intamplarile rendez vous pe care le-am avut pana la 35 de ani? Cand i le povestesc, sotiul meu rade cu lacrimi. Cand e sa le scriu, ma crispez. Clar, imi ofer in vreo saptamana sa te citesc și apoi sa vad daca pot ascunde pe undeva cateva istorisiri de astea. Nu-mi iese, nu-mi iese, dar macar incerc. Fata mea medicament, descretitoare de frunti esti! Love iu!

    Apreciat de 1 persoană

    • Love iu 2, Adriana! Ti-am zis ca eu te gasesc oricum s-ar numi blogul ala al tau, margaritaro! 🙂 O sa mai dureze putin pana te obisnuiesti cu noul sistem, asa e la inceput. Am mai povestit pe aici ca eu in primele trei luni de blogging n-am avut curajul sa dau sign out din wordpress, de teama ca nu o sa ma mai gasesc. Deci se poate muuuult mai rau. 😀
      Sa te molipsesti de umor? Esti teribila! As putea sa iau eu inca ceva de la tine (ce m-am distrat azi la postarea cu masina de spalat!). De la voi toti mi-ar placea sa iau cate ceva.
      Ar fi grozav daca ai scrie despre asta. Povestile astea sunt ca… algocalminul, amare la inceput si dulci la sfarsit. Gustul amar dispare in timp. 🙂

      Apreciat de 1 persoană

  3. Cand crezi ca le-ai auzit pe toate, ne farmeci tu iar cu umorul tau irezistibil si ne pui la curent cu ce tipologii de oameni mai sunt pe lumea asta! :)).
    Mie Gigel mi-ar da fiori. Si nu de placere… As dormi si eu cu bata de baseball sub perna asa, just in case! 😄

    Apreciat de 1 persoană

    • Monik, fiecare cuvintel pe care l-am scris acolo e rupt din realitate. Anunturile astea exista, am de-a face cu ele saptamanal, realitatea chiar bate filmul. 😀 Cat despre „Gigel”… si el exista, iar story-ul lui e chiar de roman. O sa-ti povestesc candva, ca e foarte amuzant. Din pacate, aici nu mi-am permis, fiindca nu vreau sa dorm nici eu cu bata de baseball sub perna! 😀

      Apreciat de 1 persoană

      • Sunt convinsa, Oana! Eu sunt deconectata de lumea reala. Fara presa, tv etc. . Imi induce un stres suplimentar. Cred ca si aici sunt inca, dar nu observ eu :)). Inteleg, nu vreau sa te pun in pericol 😉. Imbratisez!

        Apreciat de 1 persoană

      • Monik, la asta semanam. Si eu, incet-incet, m-am cam deconectat de la lumea reala. Cateodata, ma pufneste si rasul. Se petrec chestii, lumea se da de ceasul mortii, si eu scriu despre tricourile mele cu dungi… Q.E.D.
        Big hug! 😉

        Apreciat de 1 persoană

      • :)) As citi zilnic despre tricouri in dungi si nu m-ar afecta la nivel psihologic, in schimb nebunia mediatica ma afectează. Au grija cei din jur sa ma tina informata, dar cu ce ma interesează sau ma privește direct, in rest, urechile mele se închid. Ascult radio in masina daca se pune, știrile lor oricum sunt mai soft, având in vedere ca sunt pe postul preferat al adolescenților, soooo 😄. Ca paralela, e o reclama, ce trece frecvent la acest post, cu „madame soleil” ce iti va spune viitorul, trecutul si prezentul, numai cand ii treci pragul. Ca ma miram ca mai exista matrimoniale, ei bine, exista si un grup larg ce merge la ghicitor. Eu sunt siderata, dar in fine, trebuie sa fie bazată de are slot la radio sa ii se facă reclama 😉.

        Apreciat de 1 persoană

  4. Ca să vezi: nu mă potrivesc cu niciunul, dar cred că am câte o „calitate” de la fiecare. Rănit am fost în dragoste; îmi plac copiii, deși nu știu să am vreunul; EA poate să fie între 20 și 60 de ani, chiar mi-ar plăcea mai plinuță, că și eu am o inimă maaare. În ce categorie m-ai încadra? 🙂

    Apreciat de 1 persoană

  5. Băi deci femeia e o fericită, pe bune😊 isi face patul, anunțăcând pleacă, stă cuminte unde-l pui, e „drepți” la apel??? Să nu-l scape căașa „comoară” nu mai gasește😉 la un lucru trebuie sa fie atentă: Să nu-i dispară lucruri de prin casă, să nu-i semneze vreun act de casă și să-si tina bijuteriile aproape😉 iar lista de „matrimoniale” e geniala, să știm cum stăm cu „situația”😂 femeile-s mai „simple” in faza incipientă😉 se „complică” după ce găsesc…ce caută😉 oricum noi suntem nemulțumite de la natură😂😉

    Apreciat de 2 persoane

    • :)))))) Bine punctat, kya! Prudenta e necesara in orice relatie. Puscariasi sau nu, barbatii au tendinta sa recidiveze. 😉
      Femeile se nasc complicate, dar unele au norocul sa li se activeze „gena” dupa ce si-au prins victima in lat. 😀

      Apreciază

  6. Oooooo da! Am o cunostinta care se pare ca a renuntat la pretentii si este cuplata cu un mutant al pretentiosului – are in plus burta mare, gura mare si nenumarate ifose. Urmarindu-i impreuna, imi venea sa spun in continuu catre domnisoara: you can do better! Pentru a nu cauza un WW III, am preferat sa tac si uite asa a ajuns ca acel hibrid sa ma reduca la tacere. Asta da performanta! :))))

    Apreciat de 1 persoană

    • Oooo, da, Teodora. Eu am facut greseala asta o data. A fost prima si ultima… Mi-am pierdut o prietena. Acum, daca nu-mi convine iubitul vreuneia, il evit. Exista si seri ale fetelor. 😉 Si uite asa am scapat de probleme, nici macar nu-mi mai fac mustrari de constiinta, pana la urma fiecare isi duce crucea. 🙂

      Apreciat de 2 persoane

  7. Mno, să te ferească dumnezo de-un bun cre(s)tin 😐
    Apoi, ăia de vor fidele ar face bine să le merite, deși nu-i gravă problema deoarece se găsesc supermulte, superieftine la supermarket. 😀
    Iar Gigelu’… pare a fi „idolu’ la femei”, nu? :))
    Printre atâtea drame, articolele tale sunt o gură de aer proaspăt, Oana. Mulțumesc! 🙂

    Apreciat de 1 persoană

      • M-am abonat la continutul unor anumiti creatori de informatie. Si incep sa inteleg misiunea fiecaruia. Aveti dreptate, toti contribuie in felul lor la imbunatatirea calitatii vietii noastre. Si nu pot decat sa-i felicit pentru initiativa, pentru sudoarea, pentru talentul si pentru pasiunea cu care- si indeplinesc misiunea.
        Curaj si mult succes inca o data !

        Apreciat de 1 persoană

  8. Partea cu psalmii de dinainte de… ☺ e epocală, îmi imaginez scena. Ce mă bucur că trec peste aceste categorii cu zâmbetul pe buze! Căsătorit fiind, iubind şi fiind iubit, înțelegându-ne şi acceptându-ne unele „toane”, cunoscându-ne şi (re)descoperindu-ne, chiar am lejeritatea dezarmantă şi reconfortantă a celui care nu (mai) caută. Am trecut prin divorțuri amândoi, sacul şi peticul s-au găsit la un moment dat, spre bucuria amândurora. ☺ Şi rămân optimist. ☺

    Apreciat de 2 persoane

    • Cristian, partea cu psalmii mi-ar fi placut sa mi-o asum, din pacate doar formularea e a mea… Drepturile de autor ii apartin persoanei care a dat anuntul 🙂
      Doamne ajuta sa va fie bine impreuna pana la adanci batraneti! Esecuri si dezamagiri am avut (si poate o sa mai avem) toti, ideea e, vorba ta, ca fiecare sa-si gaseasca peticul. Pana la urma, nu e boala mai grea si mai urata ca singuratatea…

      Apreciat de 3 persoane

  9. Reblogged this on Geamantanul de sabloane and commented:
    M-am abonat la continutul unor anumiti creatori de informatie. Si incep sa inteleg misiunea fiecaruia. Si toti contribuie in felul lor la imbunatatirea calitatii vietii noastre. Nu-mi ramane decat sa-i felicit pentru initiativa, pentru sudoare, pentru talentul si pentru pasiunea cu care- si indeplinesc misiunea.
    Tuturor acestor oameni formidabili MULT SUCCES !

    Apreciat de 1 persoană

  10. Oana, a cam venit timpul să ne modernizam și noi, ce anunțuri matrimoniale în ziar când sunt atâtea „saituri” de matrimoniale pe net, cu poze și toate cele. Diferența nu e foarte mare între ele, dar totuși este.

    Apreciat de 1 persoană

    • Remus, oricat ar parea de ciudat, inca mai sunt oameni care n-au vazut un computer in viata lor. Asta e targetul caruia ne adresam noi. 😀 Sincer, mie mi-ar parea rau sa ramanem fara ele, sunt induiosator de naive si de amuzante. Ah, si sunt si gratuite. 😉

      Apreciat de 1 persoană

  11. Eu sunt ala cu care vorbesti tu pe blogul lui. Ala caruia i-ai rezervat bilet de avion pentru cand o sa zbori. Nu semnez cum ma stii de acolo fiindca nu stiu de ce nu ma primeste blogul tau. Cica … niste chestii d-alea care nu-s pe intelesul meu.
    Iti mai semnalez eu un tip de … tip. Unu care vrea COPIIIIIIII!!! CAT MAI MULT COPIIIIIIIII!!!!!!!! Iar daca nu are suficienti, se stramba la toti aia mici care-i ies in cale.
    Cred ca e pe cale de disparitie asta. Acuma, am observat ca vor copii numai homosexualii.

    Apreciat de 2 persoane

    • :)))))) Singur, hai ca m-ai facut ziua azi! Ce-am putut sa ma distrez cu tine… 😀 Sincera sa fiu, nu stiu de ce nu te-a primit blogul meu, dar sa nu te simti discriminat, uneori nu ma primeste nici pe mine. Oricum, sa nu te lasi, eu am perseverat si l-am infrant. Recunosc insa ca nu am curajul sa mai dau sign out. 😉
      Lista a ramas deschisa… Deci mai adaugam „Tatal dedicat”. Buni astia, au priza la cuconet! Totusi, de cand cu isteria asta generalizata, nu mai au curaj sa scrie, fiindca automat intra la categoria „Pedofilul familist”. 😉

      Apreciază

      • Apai, daca stii ca acest AB este acel SINGUR, nu mai e nevoie sa mai fac eu incercari, sa mi se tot puna intrebari pe care nici nu le inteleg, daramite sa mai fiu in stare sa si raspund.
        N-as zice ca au priza la cuconet cei carora le plac copii. Nu in vremurile astea! Eu chiar nu le inteleg. Ma rog, nici pe baieti nu-i inteleg, ca nici ei nu mai dau in balbaiala dupa copii. S-au tampit toti, acuma viseaza numai sex si bani. Le-as zice eu ceva, dar mi-i rusine de ecranul asta virtual!

        Apreciat de 1 persoană

      • Ma intriga chestia asta (ca nu poti intra ca toti ceilalti pe blog)… Mi-ar placea sa intri ca blogger, ca uite ce gasca misto e aici si ne mai vizitam unii pe altii. In mod sigur si eu tot asa te-am descoperit, pe la prieteni.
        Astia carora le plac copiii au priza la damele de o anumita varsta – divortatele, cu copii. 😉 Nu ca n-ar visa si astea tot sex si bani, dar vine concurenta tare din urma… :))

        Apreciază

  12. Ei, uite cum s-a dezlegat misterul legat de bărbatul perfect-femeia perfectă. Spun unii că n-ar exista. Oameni răi, dom’le, oameni răi. Ei există, trăiesc, se hrănesc şi se-nmulţesc (mă rog, aici e cu semnul întrebării) dar noi nu-i vedem că ei stau ascunşi în rubricile astea. Atâta perfecţiune pe număr de cuvinte, zău dacă mai găseşti pe undeva.

    Apreciat de 1 persoană

  13. Observ că e o problemă cu dezbatere aprinsă și largă, la care se pricepe multă lume, dacă nu cumva chiar toată lumea! Eu n-aș băga mâna în foc precum că aș fi specialist în domeniu, dar cred într-o singură zicală: bărbatul ideal nu bea, nu fumează, nu se droghează, nu înşeală, nu înjură şi nu există!

    Apreciat de 2 persoane

  14. Stii ce ma ingrijoreaza (ca sotie)? Ca femeile divortate care ar mai accepta un barbat, l-ar vrea gata spalat, calcat, sa-l poata trimite acasa cand nu au chef. Adica, acel barbat sa fie posesor de nevasta, nu? Nasol pentru sotii, zic eu.

    Apreciat de 2 persoane

    • Femeile divortate nu prea se combina cu barbati insurati, alea chiar nu mai au nevoie de complicatii. Exista insa o categorie (pe cale de disparitie) de burlaci care se gospodaresc singuri de cand se stiu. Ei bine, aia sunt ideali! 😀
      Un alt lucru ma frapeaza – de ce toate amantele isi doresc statutul de sotie? Oare nu vad la iubitii lor ce nasol e sa fii casatorit si ce viata de cacao au nevestele lor? 😀

      Apreciază

  15. OMUL. Fiinta rational-sentimentala cea mai enigmatica si complexa. Entitate paradoxala,microunivers neexplorat,necunosut,imaginativ,creator si explorator de noi dimensiuni ale perceptiei,cautator neobosit,etern al „pietrei filozofale”,constientizând si având perspectiva eternitatii,într-o continua transformare,ADAPTABILITATE,maleabil,usor de modelat,si ce bine stiu” Femeile” sa o faca,dupa chipul si asemanarea lor;:)))

    Apreciat de 1 persoană

  16. „Femeia ” singura ,nu poate fi „om”,dupa cum nici barbatul singur ! Doar împreuna cele doua entitati prin IUBIRE NECONDITIONATA,au posibilitatea sa evolueze spre noi dimensiuni ale existentei,într-un echilibru,i o constientizare si îndeplinirea rolului pe care-l are fiecare în existenta. Cunoasterea sinelui si raportarea unul la celalalt, va realiza un echilibru si o armonie ce va evolua mereu spre perfectiune,ABSOLUT !:)

    Apreciat de 1 persoană

  17. Buna dimineata Oana !

    Daca stai sa te gandesti ca DNA lucreaza cu mult spor si tot mai multi BARBATI cu stare financiara foarte buna se INSTRUIESC ca la ARMATA ( de pe timpuri, NU cea de AZI …) in PUSCARIILE PATRIEI, unii proaspat DIVORTATI, altii deja RETARDATI, afacera cu GIGEL e OK ! 🙂
    O zi de JOI fara ploi dar si fara prea multa caldura ca face ” picioru’mic ! 🙂
    Aliosa.

    Apreciat de 1 persoană

    • Bună, Alioșa! Ziua e fără ploi… din păcate. Sunt o mie de grade, ora 14.45, iar eu sunt în autobuz! Dacă nu crăp azi, o să trăiesc 100 de ani! Deci să plouă cu spumeeee!

      Nu știu dacă despre asta trebuia să-ți răspund, dar nu mai judec. 😃
      Să ai o zi mai bună ca a mea!

      Apreciază

  18. Foarte interesant draga Oana …imi aduc aminte de o povestiora nostima(nu mai stiu de unde anume)…
    Anunt matrimonial: femeie singura(OPTIMISTA din scrierea ta), 38 ani, caut barbat pentru casatorie. Cerinte: inalt, frumos, tanar, cu par bogat, sa nu fumeze, sa nu bea, cu bani multi,etc.etc…dimineata la apartamentul domnisoarei ,soneria țârîindă o aduce la „ochisorul” de la usa si observa un tip cam beat,cam nebarbierit,prost imbracat…domnisoara noastra iese imediat ci ziarul in care avea pus anuntul:
    – cum indrazniti sa bateti la usa mea, nu ati citit anuntul?
    -ba da, spune omul nostru…am venit doar sa va spun SA NU CONTATI PE MINE !
    Seara minunata si un w/e excelent !

    Apreciat de 1 persoană

  19. Tare fain articol! Anunțurile de acest gen sunt un izvor nesecat de amuzament. Care mai de care „își laudă marfa” și cu cât foc o fac! Zici că sunt numai supermani și prințese. E mare lucru ca omul să conștientizeze cum este cu adevărat, nu cum își închipuie sau ar fi vrut să fie. Modelul „piosului” m-a amuzat foarte tare. Mai trebuia să scrii la el că ascultă toată ziua Radio Trinitas! 😀
    Zile vesele, dragă Oana!

    Apreciat de 1 persoană

    • Multumesc mult, Alex! 🙂 Sa stii ca am un „client” pe care l-am mostenit cand m-am angajat, deci omul da anunturi de mai bine de zece ani… Evident, e plin de calitati. Ce reiese de aici? Femeilor nu le plac barbatii perfecti, ci baietii rai! 😀

      Apreciază

Lasă un comentariu