Ne vedem sâmbătă!


Prieteni, am intrat pe ultima sută de metri cu întâlnirea, numai mâine nu-i poimâine, așa că… Ne întâlnim sâmbătă, 24 septembrie, la ora 13, în Parcul Tineretului (sector 4). Felicitarile, masa și dansul vor avea loc la Cafeneaua Actorilor (asta pentru cei care doresc sa vină neapărat îmbrăcați la 4 ace). Pentru ceilalți, ținuta e… fix de-o bere, o pizza și o cafea. Lăsând gluma la o parte, nu vă formalizați, ne întâlnim să ne simțim bine, suntem între prieteni!

O să ne întâlnim, la fel ca data trecută, la intrarea în parc, pe partea stângă, după standul cu biciclete de închiriat, lângă arteziană. La ora 13 voi fi acolo. Rezervarea la cafenea o s-o fac pentru ora 13.30, deci dacă ajungeți mai târziu întrebați de Oana. Dacă aveți nelămuriri, vă rog să-mi scrieți pe mail (opantazi@yahoo.com) și o să vă dau numărul meu de telefon.

Vă rog mult să confirmați pe blog dacă veniți, pentru că trebuie să știu pentru câte persoane voi face rezervarea. Sunteți bine-veniți cu toții (nu este o întâlnire doar pentru bloggeri, deci și cititorii sunt așteptați cu mare drag).

Vă mulțumesc și ne vedem sâmbătă!

Oana

28 de comentarii

  1. Vin, vin, vin, da’ mai mult BEREEE!
    cINE A FACUT REMARCA/TRADUCEREA ASTA SUIE „O ZI CIND NU AI DE RIS”?! Suna ca… dracu’!!! Ca si cum ai spune, cind nu te-ai facut de ris!!!

    Apreciază

  2. „Sunteți bine-veniți cu toții (nu este o întâlnire doar pentru bloggeri, deci și cititorii sunt așteptați cu mare drag)”

    Dumnezeule, asta nu mai e curaj, ci de-a dreptul eroism!
    As veni sa fac poze, dar n-am superangular, sa cuprind tot intr-un click 🙂

    Apreciat de 1 persoană

  3. Am sa încerc si Eu sa fiu prezent cu voi în …Duh,
    daca prezenta Mea nu deranjaza,
    zburând ca gândul cu credinta prin vazduh,
    daca Îmi rezervati si Mie-o…masa !

    Doar gândul de-l veti îndrepta spre Mine
    si doar o clipa,sa va concentrati;
    spre cerul infinit si spre iubiri Divine
    sa-Mi multumiti de tot ce consumati !

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un comentariu