Să ne vedem din nou, zic!


Dragi prieteni, chiar dacă nu am mai intrat de ceva vreme pe blog, vă anunţ că intenţionez să organizez o nouă întâlnire, şi asta nu doar pentru că am avut un feedback mai mult decât favorabil de la voi, ci pur şi simplu pentru că mi s-a făcut dor… Pe scurt, deşi mi-e greu să mă autointitulez bloggeriţă, frecvenţa cu care am scris în ultimul timp calificându-mă cel mult pentru calitatea de postacă pe facebook, îmi permit totuşi să fac strigarea la mine pe blog, cu speranţa că mai sunteţi totuşi doi-trei care aveţi curiozitatea să vedeţi ce debitez. Aşadar, după ce m-am consultat cu unii dintre voi în particular, am ajuns la concluzia că cel mai bine ar fi să ne întâlnim în septembrie, duminică, pe 24 (întâmplarea face că anul trecut ne-am văzut tot pe 24). După câte ştiţi deja cei care aţi participat la celelalte două întâlniri, oricine e binevenit – blogger sau cititor. Nu contează dacă nu aţi interacţionat cu mine sau cu ceilalţi bloggeri până acum (recunosc, şi eu fac parte dintre cititorii timizi), dacă vă doriţi să ne cunoaştem şi să punem ţara la cale într-o atmosferă relaxată, la o cafea, o pizza şi-un pahar de ce vreţi voi, vă aştept cu mare drag pe toţi. Şi pentru că tot ne-am obişnuit cu locul, propun să ne întâlnim tot în parcul Tineretului (sectorul 4), la Cafeneaua actorilor, pe malul lacului. Poate nu e cel mai fain loc, dar are avantajul de a avea o terasă încăpătoare şi acoperită (fumătorii ştiu de ce). Ora de întâlnire nu e bătută în cuie, dar cred că un 12 ar fi perfect, nu de alta, dar sunt şi prieteni care vin de departe şi sper ca nici anul ăsta să nu lipsească.

Pentru cei care citesc pentru prima oară despre asta, am două linkuri mai mult decât edificatoare, unul din mai şi unul din septembrie.

Iar pentru cei care încă mai ezită să se aventureze, trebuie să menţionez că mulţi dintre noi s-au văzut atunci pentru prima oară, iar dacă la a doua întâlnire nu au lipsit decât “motivaţii” înseamnă că între noi toţi a fost o chimie perfectă, dar de asta o să vă convingeţi singuri. Aşadar, la naiba, trăiţi şi voi o zi periculos, scuturaţi-vă oasele bătrâne, lăsaţi vreo câteva ore calculatoarele în stand-by şi haideţi să ne întâlnim! 😀

Mă găsiţi aici pe blog, unde mi-ar plăcea să-mi scrieţi, pe pagina personală de facebook (Oana-Roxana Pantazi) şi la adresa de mail: opantazi@yahoo.com

În principiu, mi-ar plăcea să confirmaţi, pentru că va trebui să fac rezervare, dar asta nu înseamnă că nu sunteţi bineveniţi oricum.

Va aştept cu mare drag pe toţi!

49 de comentarii

  1. Cine dă pizaa? Cine dă berea? Cafale-cafele? Unde e detaliili? (Că doar de baclavale stiu!) Unde dorm ne-bucurestenii din Baia Mare? Dar ăia din Constanta? Piteștiul? (Trubadurul – prezenta obligatorie, cu Blue Love cu tot. Mishuk la fel!) Pantazi, bagă detalii, multe detalii!

    Apreciat de 2 persoane

    • Abia astept! Cu berea si pizza ne descurcam noi. Inca mai astept sa castig la Loto, ca sa le dau eu… 😀 Voie buna sa fie, si daca va am pe voi antrenul e asigurat. I-am scris si lu’ fratili Mishuk, dar nu sunt convinsa ca-si verifica fb. Il mai las o zi, doua si dupa aia il sun. Fata Vesela e prin Turcia, asteptam sa vina…

      Apreciat de 1 persoană

  2. Tare mult mi-ar placea sa fiu si eu alaturi, insa am fost pe fuga in tara, si abia la anul sper si eu la o vacanta mai de durata si binemeritata. Ma bucur pentru voi si astept sa vad poze. Pupici, somnic pufos draga mea !

    Apreciat de 1 persoană

  3. Numa’ bine pe la ora aia voi fi la a doua cafea aşa că vă aştept pi tăţi la sighii. Fac cinste cu cafeaua, să nu mai zică Dragoş că nu dă nime nimic. Dacă tot veniţi, aduceţi pancarte să protestaţi în faţa şefului că nici de-al naibii nu-mi dă liber să vin la capitală.

    Apreciat de 3 persoane

  4. Oana draga,ca de fiecare data voi veni si eu la aceasta superba întâlnire,însa prezenta mea va fi perceputa doar prin nobilul sentiment al iubirii neconditionate. O prezenta sufleteasca profunda,a iubirii neconditionate ce v-o potrt tuturor bloggerilor români,ori unde v-ati afla pe meridianele Terrei.
    Va iubesc pe toti,va port în inima si va doresc o reuniune autentica,bazata pe relatii sincere,deschise,profund sufletesti,din care sa rezulte valori inubliabile de prietenie autentica,vie,eterna…
    O duminica superba,binecuvântata de… IUBIREA ABSOLUTA !

    Apreciat de 4 persoane

Lasă un comentariu