Ne vedem duminică!


Prieteni, dat fiind că duminică se anunță 23 de grade și soare cât cuprinde și cu speranța că vom supraviețui intemperiilor de azi, vă reamintesc că ne întâlnim din nou, pe 24 septembrie, la ora 12.30, în Parcul Tineretului, la Cafeneaua Actorilor. Nu e greu de ajuns și nici de găsit, terasa e pe malul lacului. Se poate ajunge cu metroul (stația Tineretului, prima de la Unirii) sau cu autobuzele 313 și 381. Totuși, o să vă aștept la intrarea în parc, lângă arteziana de pe partea stângă, la prima bancă. Pe aceeași parte, înainte de arteziană, este standul de unde se închiriază biciclete. Mai bine de atât nu pot să explic, dar bănuiesc că, dacă până și mie mi-e clar unde e, o să vă descurcați. 🙂 Acolo o să fiu între 12 și 12.20, iar dacă nu ajungeți la timp, veniți direct la cafenea, rezervarea va fi făcută pe numele meu (Oana Pantazi).

Acum o să vă rog pe cei care veniți să confirmați încă o dată, în funcție de asta voi face rezervarea. Evident, toată lumea e binevenită – bloggeri, cititori, prieteni ai mei și ai voștri… Singura condiție: buna dispoziție! Din experiența dăților trecute, vă pot asigura că, desi cei mai mulți nu ne cunoșteam între noi, întâlnirea a fost nu doar un succes, ci și un câștig pentru fiecare dintre noi. Ne-am simțit bine, am râs, am glumit, am povestit, am cântat… (Mă rog, doar prietenul Mișuk a cântat, noi am zbierat pe lângă el.)

În concluzie, până vineri aștept o confirmare de la voi aici, pe blog, pe mail (opantazi@yahoo.com) sau pe messengerul meu de facebook (Oana-Roxana Pantazi). Abia aștept să ne vedem!

45 de comentarii

    • Sora mea, o să trăiești, pentru că e săptămâna asta, duminică! 😄 Am vorbit cu Krantz, atunci are o aniversare, dar să vedem… poate dă o fugă. 😊 Dacă mai ai prieteni bloggeri pe care vrei să-i vezi și eu nu-i am în listă, invită-i! Cu mare drag! Abia aștept să te revăd!

      Apreciat de 1 persoană

  1. In proportie de 100% nu pot confirma, dar voi incerca sa ajung (eh, un scaun s-o gasi si pentru mine 😉). Cu atat mai mult cu cat e vorba de distractie cu si printre oameni frumosi! Va imbratisez cu drag (fie ca ne cunoastem virtual sau nu) si sper sa ne vedem si live! 😍

    Apreciat de 1 persoană

  2. Eu va doresc ca aceasta întâlnire sa fie cât mai benefica si sa va satisfaca idealurile fiecaruia în particular,si cine stie poate puneti bazele unei organizatii secrete a bloggerilor,pentru salvarea României de sub blestemul coruptiei politico-religioase,a ipocriziei tradatorilor de neam si tara.Unitatea vpastra,poate schimba fata murdarita a tarii,iar Cuvântul Adevarului,scris pe blogurile voastre are mare putere si poate influenta perceptia generatiei tinere,înselate de minciunile din mass-media.
    Sa fiti binecuvântati si frumos sa va distrati ! 🙂

    Apreciat de 1 persoană

  3. Dacă n-o veni vreo tornadă sau taifun ca-n Caraibe, o să ajung și eu pe acolo. Îmi doresc din suflet, dragă Oana! Era să repet faza de anul trecut, când am fost la tata la culesul viei, dar m-a anunțat că mai așteaptă o săptămână, ca să se coacă mai bine strugurii.
    Numai bine și… să ne vedem cu bine! 🙂

    Apreciat de 1 persoană

  4. Bine bine, dar daca Duminica va fi… cam cum a fost ieri si madamei Firea-Pandele ii va trasni prin mintea capului sa mai faca vreo nefacuta, pe unde va veti scoate sutienele sa protestati impotriva „abuzurilor” PGMB, aud? Oricum ar fi, cu sau fara sutiene 8-), astept o postare pe tema intalnirii si va doresc o petrecere cat mai placuta cu putinta sau, cum ar spune Elena Udrea: DUPA INIMA VOASTRA!!! 😉

    Apreciază

    • 1. Nici eu n-o agreez pe madamme Firea -Pandele si de-asemenea , n-am votat-o , dar sa mor io sau mai bine …. Ion Iliescu 😎 daca am considerat-o vinovata din cauza prognozei meteo 😉 . Mai bine ca n-a fost !2. Ce ma nu v-ajunge cata emancipare aveti , de parca n-ar sti toata lumea ca-n spatele fiecarui barbat puternic sta o femeie si mai puternica ?!? Woodstock-ul , chiar mi-asi dori sa-l traiesc si eu pe viu , ca sa zic asa . Realizezi ce fericire nesperata ar fi pe capul meu intalnirea cu UNICA , Janice Joplin sau , cu mai multe Janice , iar eu sa am mare…macar parul 😉 ? 3. Este foarte bine ca esti ” sefa pe plantatia dumitale ïar daca ai gasit vreun comentariu de-al meu ….inadecvat si l-ai sters , nu ma deranjeaza asta si chiar n-am sa ma basic . Nu doresc ca-n viitorul apropiat sa imi scriu memoriile folosindu-ma de comentariile pe care vreodata , le-am facut pe blogul cuiva . OK ? 4. Numai azi nu-i maine asa incat , ma astept si la fotografii { ca data trecuta } dar si la o postare cat mai detaliata si eventual…suculenta , despre gustarile si bauturile pe care invitatii le-au achitat , nu nemtzeste ci , fiecare din buzunarul propriu si personal 😉 dupa cum ai si precizat de altfel . Altminteri iti doresc : SA AI PARTE DE-O ZI CAT MAI FRUMOASA PENTRU MAINE SI PETRECERE FRUMOASA OANA PANTAZI !!!

      Apreciază

  5. 1. N-o agreez pe madam Firea deloc si, ca atare, n-am votat-o, dar sa mor daca nu mi se pare absurd ca a fost scoasa vinovata din cauza prognozei meteo! Oricum ai da-o, lumea e nemultumita! De data asta, chiar am trait cu impresia ca unii s-au ofticat ca n-a venit furtuna aia anuntata. Ce le-ar mai fi curs balele sa spuna ca Firea a omorat 20 de oameni in Bucuresti neluand masuri! Acum cica a luat prea multe… 😀
    2. De ce sa ne scoatem sutienele, ca nu inteleg? Ce, e vreo miscare de emancipare a femeii sau vrei sa retraiesti tu Woodstockul? Nu ti-ai gasit clientela!
    3. Daca nu-ti mai vezi unul dintre comentarii e pentru ca, fiind sefa la mine pe plantatie, l-am gasit inadecvat si l-am scos. Desi am un blog de umor, nu am intelegere pentru un anumit gen de glume, OK?
    Altfel, iti multumesc pentru urari! Chiar o sa ne distram. 🙂

    Apreciat de 1 persoană

    • Felicitari,draga Oana.
      Calmul,autocontrolul si ignoranta + IUBIREA neconditionata,sunt armele împotriva tuturor atacurilor ‘umbrelor’ tenebrelor raului cameleonic ce îsi schimba masca în functie de interesele destructive caracteristice.

      Apreciat de 1 persoană

      • @Iosif Cred c-ai vrut sa spui IGNORAREA insa…chiar nu-nteleg , pentru ce ma asemuiesti cu ” tenebrelor raului cameleonic ce îsi schimba masca în functie de interesele destructive caracteristice. ” Nu-mi amintesc ca vreodata , o singura data macar , sa ma fi descaltat de opinci la dumneata pe pianul din bucatarie asa incat….chiar imi pare un atac gratuit stimabile .

        Apreciază

Lasă un comentariu